De plus voor elke ondernemer

Wij kijken graag mee in jouw onderneming en met jou als ondernemer. We zijn nieuwsgierig en doortastend. Onze uitdaging ligt erin om samen te staan in de groei en ontwikkeling van onze klanten.

Het begint bij een boekhouding, dus die voeren we voor jou. Dat is ook een vereiste die de belastingdienst stelt aan elke onderneming. Maar laat laat ons net wat dieper gaan. Wat is het verhaal achter de boekhouding? Waar kunnen we jou sterker maken? Is dat inkoop, verkoop of fiscale optimalisatie?

wie hoe waarom ons administratiekantoor

Het hoe en waarom van onze administratiekantoren

Hoe?

Plus Administratiekantoor heeft een netwerk aan dienstverleners. Allemaal zelfstandig ondernemers met een eigen klantenkring. Het leuke is echter dat onze kantoren ook veel kennis uitwisselen, soms voor hun eigen kantoor, soms voor hun klanten. De bedoeling is dat jij een kwaliteits dienstverlener bij jou om de hoek hebt, met de kennis van ons allemaal. Dat is de plus voor iedere ondernemer.

Een boekhouding kan echter zo veel meer doen. We zetten software in om jou van te voren te kunnen vertellen wanneer je iets zou kunnen doen om je bedrijfsvoering te verbeteren. Soms zijn dat de kleine dingetjes, soms de grotere. Hoe dan ook, ze zijn bedoelt om je winst te verbeteren, je marktpositie te versterken, tijd vrij te maken voor jou als ondernemer of elke andere reden om je bedrijf een boost te geven. En niet alleen wij zijn proactief, onze software herkent ook als er opvallende dingen gebeuren in jouw boekhouding en daar krijg je dan melding van.

Aan wie?

Onze klantenkring is heel divers voor wat betreft branches. Van consultants tot havenbedrijven, in de reisbranche en verenigingen, noem maar op. De omvang is meestal 0 tot 20 medewerkers. Klanten in het MKB dus. Vaak ook bij jou op locatie, nog vaker volledig digitaal. In ieder geval met zoveel mogelijke persoonlijke aandacht aan jou en je onderneming.

Waarom?

De ondernemer van nu heeft een brede kennis. Inzicht in zijn of haar onderneming is essentieel om die kennis om te zetten in winstgroei. Cijfers spelen een belangrijke informatie voorziening als basis van het inzicht dat ondernemers nodig hebben voor dag na dag goede beslissingen.

Daar gaan we dus voor bij Plus administratiekantoor. Kort op de bal spelen met informatie die uit de boekhouding voorkomt. Of het nu kleine problemen zijn of juist kansen, we zijn er om ondernemers te helpen.

vraag het ons

Vraag en antwoord

Wat moet of kan ik zelf nog doen?
Wij kunnen alles uit handen nemen maar ondervinden dat ondernemers het beste ondernemen als deze nog een beetje betrokken blijven bij hun boekhouding. Wij kiezen er daarom voor om jou gereedschap te geven die het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Factureren kan dus overal en altijd. Als er bonnetjes zijn, dan ben je daar direct van af door ze direct door te mailen, te scannen of ze zelf te verwerken in onze software. Zo zie je zelf het snelst wat er gebeurt in jouw onderneming en kun je daarover snel bij ons aan de bel trekken! Het verwerken neemt gemiddeld nog maar 30/60 minuten per week in beslag en wij verwachten dat dit in de komende 10 jaar teruggebracht wordt naar misschien wel 0 minuten!
Alle boekhouding online, maar hoe weten jullie dan wat mijn onderneming nodig heeft?
Onze dienstverlening is alleen online waar technologie in dienst staat van jou. Wij zullen juist zo persoonlijk mogelijk in jou als ondernemer en jouw onderneming duiken om daar te spitten en zoeken naar verbeteringen. Wij zullen je helpen om het verwerken van je boekhouding zoveel mogelijk online te doen en dat maakt het allemaal een stuk gemakkelijker voor jou en ons. Maar boekhouding is nog geen robotwerk en zeker de interpretatie ervan niet. Langskomen is altijd mogelijk, de koffie staat altijd klaar!
Een abonnement lijkt mij heel prettig, maar wat zit daar bij inbegrepen?
Aan de hand van ons persoonlijke contact leveren wij jou een maatwerk offerte, daar zit dan ook alles in bij een normale boekhouding komt kijken. Dus ook de jaarrekening en telefonisch contact. Nooit uurtje-factuurtje dus. Er kunnen natuurlijk altijd diepgaande fiscale vraagstukken ontstaan die buiten het abonnement vallen maar die stemmen we uiteraard eerst met jou af.
Waar worden mijn gegevens en documenten opgeslagen?
Wij omarmen nieuwe technologieen. Alles wordt opgeslagen en aan jou beschikbaar gesteld via het internet. Alle specialistische aanbieders van de software die wij gebruiken zijn gecertificeerd en bieden een service level agreement ter inzage.
Ik heb een andere vraag
Blijft er niet mee zitten, stel je vraag hieronder, wij komen er spoedig mogelijk op terug. Wij gebruiken jouw gegevens enkel om terug te komen op je vraag. Gegevens worden nooit door ons beschikbaar gesteld aan derden. Lees onze privacy verklaring

groene formule voor administratiekantoren

We zijn een hele groene formule

Al onze werkzaamheden worden verwerkt in software. Communicatie met jou is bijna geheel digitaal. Daarnaast moedigen wij onze klanten om alles digitaal aan te leveren. Zo kunnen wij het sneller verwerken en kan jij sneller bij jouw gegevens. Kortom het mes snijdt op die manier aan twee kanten. En al helemaal belangrijk; daar besparen we samen ook nog een beetje het milieu mee.