verkoop administratiekantoor

Stap 1 van 5

Wil jij de portefeuille van je administratiekantoor verkopen?

Wij brengen potentiele verkopers en kopers bij elkaar. Er zijn geen kosten aan verbonden en wij hoeven als formule niet perse aansluiting bij een succesvolle overdracht. Jouw oproep wordt nooit gesplaatst alvorens wij telefonisch je volledige aanmelding hebben doorgenomen en de tekst volledig met jou hebben afgestemd.
Privacy verklaring

Privacy

De gegevens die je deelt middels dit contactformulier worden alleen gebruikt om contact te leggen over een op onze website aangeboden portefeuille. Ze worden nooit aan derden verstrekt en worden niet door ons gebruikt voor marketing doeleinden. Lees onze privacy verklaring
Klik op volgende om de de eerste stap te zetten om de portefeuille van je administratiekantoor te verkopen.
Waarom wij dit gratis aanbieden?
Plus administratiekantoor is een franchiseformule voor administratiekantoren. Wij trekken graag relevant publiek naar onze website. De markt om jouw portefeuille te verkopen is ook onze markt om klanten voor te werven.
Wat doen wij voor jou?
We zetten een tekst op, op basis van door jou op onze website achtergelaten informatie. Daarna nemen we contact met jouw op. Wellicht heb je nog informatie die kan bijdragen aan het gehele plaatje omtrent jouw portefeuille. Na goedkeuring plaatsen we de oproep online. Daarna zetten we social media in om relevant publiek te trekken.
Waar kan/moet ik op rekenen?
Doorgaans levert sociale media binnen 24 uur rond de 4 á 5 concrete overnamekandidaten op. Daarvan spelen we de aanvragen zo spoedig mogelijk door aan jou. Je moet deze dus in die 24 uur wel kunnen opvolgen. Mochten er wat jouw betreft voldoende kandidaten zich hebben aangemeld dan zetten we de oproep als onderhanden en dicht voor nieuwe kandidaten.
Kantoorgegevens blijven geheim
Een portefeuille van een administratiekantoor verkopen vereist anonimiteit. Om de rust onder klanten te bewaren en naar personeel toe is het het best deze zo laat mogelijk op de hoogte te stellen.

Een omschrijving van de portefeuille is bij ons voldoende om geinteresseerde kandidaten aan te trekken. Jij ontvangt daarvan de contactgegevens. Eventueel kan je aangegeven alleen s’avonds of in het weekend telefoon hierover te kunnen aannemen. Dit kan ook per mail.