administratiekantoor kopen

Stap 1 van 4

Heb jij interesse om een beschikbare portefeuille van een administratiekantoor te kopen?

Wij brengen potentiele kopers en verkopers bij elkaar. Daar zijn geen kosten aan verbonden en aansluiting bij onze formule is geen vereiste.

Doorgaans krijgen wij op aangeboden portefeuilles binnen 48 uur voldoende reacties. Alleen je mailadres achterlaten kan iets lager op deze pagina.
Privacy verklaring

Privacy

De gegevens die je deelt middels dit contactformulier worden alleen gebruikt om contact te leggen over de aangeboden portefeuille. Ze worden nooit aan derden verstrekt en worden niet door ons gebruikt voor marketing doeleinden. Lees onze privacy verklaring
Als eerste nieuwe portefeuilles in je mail?
Als je in de toekomst voordat de overige kanalen worden ingezet nieuw beschikbare portefeuilles in de mail wilt ontvangen laat dan hieronder je E-mailadres achter.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om u op te hoogte te stellen van nieuwe portefeuilles. Lees onze privacy verklaring


Ede administratiekantoor – Onderhanden

In Ede komt deze portefeuille voor een administratiekantoor beschikbaar. De ondernemer wil graag op respectabele leeftijd stoppen.

Nijmegen administratiekantoor – Onderhanden

In nijmegen komt deze portefeuille voor een administratiekantoor beschikbaar. De ondernemer wil zich gaan focussen op het aanbieden van financiële producten.