Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies

Om als ondernemer succesvol te zijn moet je kansen en bedreigingen tijdig zien aankomen. Zelfs snelle groei kan een onderneming forceren op een veelvoud aan vlakken verbeteringen door te voeren. Een Plus administratiekantoor kan vanuit een extern oogpunt uitkomst bieden.

De levensweg van een onderneming

Een onderneming groeit en leeft en doorgaat levensfasen. Iedere fase biedt uitdagingen waar wij je goed in kunnen bijstaan. Analyserend en onderzoekend naar optimale fiscalisatie zodat beide ondernemer en onderneming het hoogste rendement halen uit de geleverde inspanning.

De start

Ongeveer de helft van ondernemingen die starten is na 5 jaar nog actief Bron. We gaan er hier vanuit dat je geen bedrijf start met die intentie dus is het essentieel dat je snel en effectief je draai vindt. Je grootste zorg is op tijd een winstgevende markt te vinden voor je product, voordat je eerste bij elkaar geraapte investeringen opdrogen.

Een scherpe blik op de kosten, goede planning van uitgaven, ze zijn vaak essentieel bij de start van je onderneming. Bij Plus Administratiekantoor krijg je een signaal als iets afwijkends gebeurt, een ongewoon hoge telefoonrekening bijvoorbeeld of bij achterblijvende omzet. Niet 1 keer per jaar in een adviesgesprek maar op het moment dat ze ontstaan.

Een globale kijk op de bedrijfsvoering

Daarnaast kijken we positief kritisch mee in je bedrijfsvoering. Vanuit financiële expertise kunnen we je verder helpen. Daarbij in de gaten houdend dat onwikkeling een belangrijke voorwaarde is voor het bestaansrecht van je bedrijf.